Šta je to što našu školu, Auto Škola Stefi, razlikuje od drugih:

Školu je, pre 30 godina, osnovao najveća ljudina, humanitarac i dobričina, moj otac! Poznat po ulaganju u sport, u svoju ali i u tuđu decu. 🤗

Vlasnica auto škole - Aleksandra Stojanović

Fokusirani samo na vas

  1. Škola neguje prijateljstvo i porodične odnose, kako prema svojim zaposlenima, tako i prema svojim kandidatima.
  2. Svako ko je u jednom momentu stavljao sebe i svoje potrebe ispred potrebe naših kandidata, napustio je naš tim.
  3. Školu sada čine staro-novi zaposleni, verni tradiciji, iskusni stručnjaci, vrhunski instruktori, najbolji predavač i najljubazniji administrator.
  4. Ovaj staro-novi tim je za samo par meseci pokazao neverovatne rezultate. Novom predavacu teorijski ispit iz prve polože 96% učenika, a naši novi-stari instruktori odavno važe za jedne od najboljih među svojim kolegama.
  5. Auto škola Stefi je jedina škola u gradu u kom je administrator samo administrator i nista više. Tu za vaša pitanja i pozive u bilo koje doba dana i noci.
  6. Jedini smo kojima je predavač teorijske obuke samo predavač i nista više. Drži obuku u 2 termina, pre podne i posle podne, kako bi ste mogli da se uskladite sa svojim obavezama i birate vreme za obuku kada vama odgovara.
  7. Naši instruktori, iako poseduju više licenci, za A, B, C i E kategorije, u našoj školi su instruktori samo B kategorije. Fokusirani samo na vas, nisu rastrzani na 100 strana, a sve u cilju vaše kvalitetne obuke, kako bi ste stekli rutinu i znanje i bili spremni da iz prve položite ispit.
Najbolja auto škola u gradu - Auto škola Stefi

U mnogim auto školama administrator, predavač i instruktor budu jedna osoba. Te škole štede na ljudskim resursima, nisu kvalitetne i vrlo su jeftine. Jeftina auto škola znači mali broj radnika i duga, vrlo duga obuka. Vrlo često te jeftine auto škole na kraju ispadnu skuplje i od najskuplje škole u gradu.

Viši nivo obuke

Imati za svaki deo posla po jednu osobu, iskusnu, kvalitetnu i kvalifikovanu za taj određeni posao, košta. Mi se zaista trudimo da obuku vozača podignemo na jedan viši nivo, da operemo ovu delatnost i profesiju koja je davno ukaljana zbog nečasnih pojedinaca koji, i dan danas, traze hleba bez motike i koji na taj način stvaraju gomilu nebezbednih učesnika u saobracaju.

Birajte za sebe i svoju decu kvalitet, iskustvo i najbitnije - stručnost.

Najbolja auto škola u gradu - Auto škola Stefi

Online prijava

Nakon prijave, javićemo ti se u najkraćem roku. Hvala na poverenju!

    Obuka vozača - Auto škola Stefi